banner

U najkraćem: Jeste, moguće je, pričam vam iz ličnog iskustva. U potpisu: Jedna IT Penzionerka bila je freelancer na Fiverru tri godine  😃
Kada su mi oduzeli Level PRO, jer sam bila odsutna zbog bolesti 8 meseci, i stavili me u kategoriju početnika, onda sam se isključila iz takve nehumane platforme (i pored svih poslatih dokaza da sam bila bolesna i u nemogućnosti da radim).
Ali da vam ispričam:

KAKO SAM POČELA ZARADU IZ FOTELJE

NA FIVERR?

Neki penzioneri su pravi: izležavanje, kafa tamo-vamo, klupa i beskrajne priče šta ih boli, ko pije koje lekove, raspredanje vune tj. političke budalaštine i ta zamajavanja s tv vesti, blaahh…a neki imaju stvarno hobi: čitanje, špartanje fejsbucima, (smaranje nepotrebnim informacijama), neki štrikaju, heklaju, popravljaju vodokotliće za “džeparac” i tome slično. Znam neke koji ne silaze sa Twittera ili Instagrama, na primer.
Što bi rekli, svako ima svoje veselje, a ja to kažem: imaju hobi. 🙂

Ja sam se pripremala da napravim svoj profil na Fiverr platformi za honorarce (freelancers) više od tri meseca. Postavila sam profil u decembru, 2020, a za dva meseca stigao je prvi klijent sa ocenom i honorarom.

Ne zahteva ništa više osim vašeg istraživanja, strpljenja i upornosti da profil lepo “našminkate” i zadobijete poverenje i prve ocene od klijenata.

ZAPAMTITE: Nije lako početi, ali vredi svaki utrošen minut.
Tu sam uvek da vam pomognem besplatno preko linka ispod.

I Fiverr radi za vas!

Ako ste prisutni, redovno odgovarate na poruke, vaše vreme za odgovor je 1 sat, prošli ste nekoliko testova sa Fiver Learn, onda je vaš napredak garantovan!
Tada Fiver na vaš profil javno postavlja  notifikaciju da vas bolje predstavi  Poštujte pravila(TOC) na Fverr-u.
Tako dobijate nove klijente.

Pohvale donose nove klijente i veoma su merodavne za vas kao kupca.

Budite odgovorni za svoje poslove i obećanja u ponudama kupcima, dajte im uvek više nego što su očekivali, nagradiće vas potvrdama i pohvalama, pa i ponekim dodatnim bakšišom.

PONUDITE SVOJE ZNANJE, POGLEDAJTE PRIMERE:

***Šta je Landing page, ovde je objašnjenje.

Pogledajte koliko zaradjuju

UČITE, ISTRAŽUJTE, NADJITE INSPIRACIJE

Pre svega: učite!

Naučite viralnu marketinšku strategiju.

Nadjite  za svoje potrebe honorarca, pogledajte uvek ocene koje je dobio!
Upišite oblast za pretragu da biste dobili najrelevantnije rezultate.

ŠTA SE NAJVIŠE TRAŽI?

Prema istraživanju samog Fiverr-a izrada logotipa tj.  logoa se najviše traži. Pustite mašti na volju i crtajte, ponudite svoje ideje! Ništa vas ne košta.
P.S. Update: koliko sam u poslednje vreme obaveštena, sada su na Fiverr-u pored 20% provizije od svakog posla frilencera, uveli i opciju mogućnosti plaćanja ličnog naloga, tako oni koji plate članarinu izlaze na prvim mestima za kupce.
To se zove alavost…

Scroll to Top